Успішні випускники кафедри світової літератури

СтеценкоУ 2020 році отримала диплом магістра філології з відзнакою за освітньою програмою «Зарубіжна література та світова художня культура».

Навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка Ірина вважає ще одним важливим етапом свого професійного розвитку. Набуті фахові знання сприяли реалізації її життєвих планів і задумів, створили ґрунтовну базу для подальшого особистісного й кар’єрного зростання в багаторічній педагогічній діяльності вчителькою зарубіжної літератури, а тепер ще й улюбленого курсу «Мистецтво».

Щока ОльгаЗакінчила магістратуру «Зарубіжна література та світова художня культура» в грудні 2020 р. На обрану освітню програму вступила після навчання на бакалавраті Київського університету імені Бориса Грінченка, впродовж якого активно займалася науковими дослідженнями під керівництвом доцента кафедри світової літератури, доктора філологічних наук Юлії Вишницької.

Явиць НікаНавчалася на освітній програмі «Зарубіжна література та світова художня культура» впродовж 2019–2020 років. Нині працює вчителем в школі (м. Київ). Про навчання в магістратурі згадує емоційно: «Що мені сподобалось найбільше за час навчання? Відповідь проста – це люди. Люди, які нас оточували. Наші викладачі.