ІРИНА СТЕЦЕНКО

СтеценкоУ 2020 році отримала диплом магістра філології з відзнакою за освітньою програмою «Зарубіжна література та світова художня культура».

Навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка Ірина вважає ще одним важливим етапом свого професійного розвитку. Набуті фахові знання сприяли реалізації її життєвих планів і задумів, створили ґрунтовну базу для подальшого особистісного й кар’єрного зростання в багаторічній педагогічній діяльності вчителькою зарубіжної літератури, а тепер ще й улюбленого курсу «Мистецтво».

Ірина вважає, що в наш швидкоплинний час єдина можливість бути конкурентними в індустрії освіти – навчатися постійно і, крім того, опановувати суміжні дисципліни.

Ірина Стеценко використовує у своїй роботі різні методики та технології навчання й виховання, бере активну участь у дослідницькій, експериментальній роботі, користується сучасними формами психолого-педагогічної діагностики, є членом експертної групи із зарубіжної літератури.

Результатами своєї діяльності ділиться з колегами на семінарах, майстер-класах, конференціях; керує виробничою педагогічною практикою студентів Київського університету імені Бориса Грінченка на базі Слов’янської гімназії міста Києва. Має друковані статті в методичних журналах і наукових фахових виданнях.

Випускниця переконана, що діставшись певної вершини, не треба зупинятися на досягнутому, адже вимогою часу є підготовка фахівців нової якості: здатних творчо мислити, швидко орієнтуватися в сучасному насиченому інформаційному просторі, приймати нестандартні рішення, вчитися й розвиватися протягом усього життя.

Стеценко фото