Успішні випускники кафедри інформаційних комунікацій

saltykova 1 Анастасія Салтикова отримала диплом бакалавра у 2019 році за напрямом підготовки “Книгознавство, бібліотекознавство і бібліографія”. Студенткою університету вона стала будучи вже фахівцем відділу обслуговування бібліотеки Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського.

У 2018 році Анастасія як гість була запрошена для участі у програмі “Київський ранок” на Центральному каналі (Суспільне:UA). Згодом, на базі вишу, вона самостійно підготувала та провела серію радіо-інтерв’ю, присвячених роботі бібліотек з новими медіа. 

sakaloУ 2019 році студенткою спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа стала Сакало Марія. Зараз Марія навчається на відмінно вже на 2 курсі, бере участь як у творчих так і в наукових заходах випускової кафедри. А ще, вона має великі досягнення в спорті і  є багаторазовою чемпіонкою України та майстром спорту з плавання.

Зуєва 1

Мирослава Зуєва - випускниця магістратури спеціальності 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" - працює  в бізнес-консалтинговій корпорації Cognizant.

«В грудні 2022 року я випустилася з магістратури спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" з відмінними оцінками та дипломом з відзнакою. Завдяки отриманим не тільки теоретичним, а й практичним знанням з вересня 2020 року до жовтня 2021 року працювала в бібліотеці нашого улюбленого університету. Наразі працюю старшим адміністратором процесів в корпорації Cognizant з англійською та іспанською мовами.

shyglunska 1Мирослава Щиглинська - випускниця бакалаврату за напрямком підготовки “Книгознавство, бібліотекознавство та бібліографія” (2019 р.) та магістратури зі спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” (2020 р.). З жовтня 2019 р. працює на посаді бібліографа І категорії Національної історичної бібліотеки України.

Lytvynova 1Литвинова Анастасія, випускниця освітньої програми «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». У 2018 р. з відзнакою закінчила магістратуру. На 5 курсі навчання була нагороджена дипломом ІІІ ступеня науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». 

Сторінка 1 із 2