НІКА ЯВИЦЬ

Явиць НікаНавчалася на освітній програмі «Зарубіжна література та світова художня культура» впродовж 2019–2020 років. Нині працює вчителем в школі (м. Київ). Про навчання в магістратурі згадує емоційно: «Що мені сподобалось найбільше за час навчання? Відповідь проста – це люди. Люди, які нас оточували. Наші викладачі.

За ці півтора року вони створили довкола нас таку крутезну творчу атмосферу, що не бути частиною цього було б неможливо. Ми ходили в театри, відвідували вистави, музеї, брали участь в університетських освітніх заходах, надихалися, творили й разом пізнавали нове. І що подобається мені ще більше, навіть після випуску, ми залишились частиною університетської родини: нас запрошували давати лекції студентам, ми продовжили разом відвідувати театри й музеї, ми досі лишаємося на зв’язку і ми досі – єдина родина! Ось це – найдорожче!

Моя реальність продовжує і надалі бути пов’язана з освітою, адже я вчителька іноземних мов. Але тепер до цієї посади ще додалося омріяне "вчитель зарубіжної літератури".

Своє навчання в університеті я згадую з великою вдячністю. Тепер вже своїм учням я намагаюся дати все те, чому мене колись навчили».Явиць Ніка зі своїми вихованцями 5 вересня 2022