ОЛЬГА ЩОКА

Щока ОльгаЗакінчила магістратуру «Зарубіжна література та світова художня культура» в грудні 2020 р. На обрану освітню програму вступила після навчання на бакалавраті Київського університету імені Бориса Грінченка, впродовж якого активно займалася науковими дослідженнями під керівництвом доцента кафедри світової літератури, доктора філологічних наук Юлії Вишницької.

У квітні 2019 р. Ольга стала переможницею ІІ (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань «Гендерні дослідження» (диплом ІІІ ступеня).Щока Ольга Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Про нинішню професійну діяльність Ольга розповідає так: «Зараз я працюю у компанії, яка є лідером у сфері наукометрії та науки. Досвід, отриманий під час навчання, дозволяє мені працювати з науковими статтями на всіх етапах їхньої публікації – від редагування до спілкування з редакцією наукових видань. Також завдяки отриманій кваліфікації я можу оцінювати якість літературознавчих статей, а також вносити до них смислові правки. Крім того, у роботі мені стає в нагоді досвід з пошуку наукових джерел, швидкої обробки великих масивів інформації та, звичайно, вміння вчитися».

Щока Ольга. Херсонський державний університет 2019