Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОПП Інформаційна, бібліотечна та архівна справа

Снимок экрана 2024 06 30 в 14.13.2717 червня 2024 року на кафедрі інформаційних комунікацій Факультету української філології, культури і мистецтва свої кваліфікаційні бакалаврські роботи на захист представили 13 випускників ОПП «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Традиційно захист бакалаврських робіт пройшов в урочистій атмосфері. З вітальними словом до здобувачів звернулася Оксана Бруй, голова екзаменаційної комісії, кандидат наук із соціальних комунікацій, заступник генерального директора Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого, президент ВГО «Українська бібліотечна асоціація» та представник комісії від роботодавця Ольга Романюк, директор Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для дорослих м. Києва.

Випускники презентували результати своїх бакалаврських досліджень, відповіли на запитання комісії та отримали цінні поради від керівників, членів комісії та рецензентів.

Кваліфікаційні роботи виконані на високому науковому рівні, відповідають сучасним вимогам та підтверджують ґрунтовні знання та навички випускників.

З особливою гордістю відзначаємо, що 9 здобувачів захистили свої роботи на відмінно, з них, на отримання диплому з відзнакою рекомендовано Олександру Горяінову, Марічку Гончарову, Вікторію Вовк.

Впевнені, що знання та навички, здобуті студентами під час навчання стануть міцним фундаментом для успішного кар'єрного зростання.

Бажаємо всім випускникам нових звершень, цікавих проєктів та плідної роботи!