Кадрове засідання кафедри

2024 06 02 22.43.4329 травня 2024 р. відбулося кадрове засідання кафедри інформаційних комунікацій, на якому було обговорено кандидатуру Політової Олени Аркадіївни, кандидата історичних наук для обрання на посаду завідувача кафедри інформаційних комунікацій.

Олена Аркадіївна виступила з успішним звітом про роботу кафедри за 2023-2024 навчальний рік і представила Програму розвитку кафедри інформаційних комунікацій на 2024-2029 роки. Члени кафедри схвалили діяльність претендентки, відзначаючи її лідерські та організаційні якості, високий науковий і професійний рівень. Колектив одноголосно підтримав кандидатуру О. А. Політової  як завідувача кафедри інформаційних комунікацій.

На цьому засіданні також обговорили кандидатуру Олени Вікторівни Григоревської, доктора наук із соціальних комунікацій на посаду професора кафедри інформаційних комунікацій. Колеги відмітили високий рівень наукової та професійної компетенції претендентки, підтверджений численними публікаціями, педагогічним досвідом та визнанням у галузі. Присутні одноголосно підтримали рекомендацію кандидатури  О. В. Григоревської на посаду професора кафедри інформаційних комунікацій.

Схвальну рекомендацію отримали кандидатури Вітковського Дениса Ігоровича і Мажари Алли Вікторівни на посаду старшого викладача кафедри інформаційних комунікацій.