Професійна співпраця - нові партнерські зв’язки. Зустріч з роботодавцем, директором бібліотеки МАУП Оленою Посвистак

2024 05 15 12.50.54З метою профорієнтаційної діяльності та розширення співпраці кафедри інформаційних комунікацій 13 травня 2024 року було проведено зустріч для студентів 2 і 3 курсу освітньої програми «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» з директором Міжнародного бібліотечного центру Бібліотеки імені Ярослава Мудрого Міжрегіональної Академії управління персоналом, Оленою Посвистак та випускницею магістерської освітньої програми «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Діаною Дашинською, яка працює під керівництвом пані Олени у відділі обслуговування користувачів.

Зустріч була організована гарантом освітньої програми «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», доцентом кафедри інформаційних комунікацій  Наталією Терещенко.

Під час зустрічі пані Олена розповіла про здобутки, проблеми та особливості роботи бібліотеки недержаного закладу вищої освіти. Особливу увагу приділила онлайн-послугам, які надає бібліотека, розповіла про цікаві  заходи, які проводить бібліотека, зокрема, такі як: «Літературний брейн-ринг» між викладачами та студентами Академії, фотомарафон «Академія читає», «Подаруй книгу Захисникам та Захисницям» тощо.

Діана Дашинська, як молодий фахівець та випускниця нашого Університету поділилася враженнями про роботу у відділі обслуговування, акцентувала на особливостях і складнощах у роботі.

Спілкування пройшло у позитивній атмосфері, студенти були вдячні професіоналам за їх цікаві історії з професійного життя.

SDG17

SDG4