Розмова з Ігорем Стамболом

2024 04 08 в 13.54.575 квітня 2024 року у прямому етері Публічної бібліотеки імені Лесі Українки відбулося інтерв’ю Ігоря Стамбола – історика, письменника та викладача Київського столичного університету імені Бориса Грінченка зі студенткою 4-го курсу спеціальності інформаційна, бібліотечна та архівна справа Іванною Пашко. Це інтерв’ю організовано Публічною бібліотекою імені Лесі Українки, де студенти нині проходять практику.

У ході спілкування було обговорено різноманітні аспекти творчості Ігоря Івановича, його проєкти, наукові інтереси та загальні погляди на бібліотечну діяльність в еру цифровізації. Гість етеру з радістю відповів на запитання глядачів щодо книжкових уподобань і психологічних аспектів творчої діяльності, та поділився планами щодо майбутньої художньої книги.

Проведена розмова виявилася цікавою не лише для прихильників літератури та історії, а й для бібліотечних працівників, оскільки Ігор Стамбол висловив власне бачення перспективних технологічних інновацій у сфері бібліотечно-архівної справи, які мають потенціал вдосконалити доступ до інформації для дослідників та широкої аудиторії.

Це перша така розмова, організована цьогорічними практикантами від Київського столичного університету імені Бориса Грінченка в межах виробничої практики у Публічній бібліотеці імені Лесі Українки. У подальшому планується ще декілька подібних заходів.

Студентка 4 курсу ОП «Інформаційна,

 бібліотечна та архівна справа»

Іванна Пашко

https://fb.watch/rjxZah2y7S/