Академічна мобільність студентів магістратури освітньо-наукової програми «Біографістика і текстологія» у рамках програми Erasmus+ в Гданському університеті (Польща)

photo 2024 03 22 15 19 21Продовжується навчання за академічною мобільністю студентів Київського столичного університету імені Бориса Грінченка: Однолько Катерини та Лейєр Єлизавети, здобувачів вищої освіти 1-го року навчання міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Біографістика і текстологія».

Програма стажування Еразмус+ надає можливість отримати професійні уміння та навички на факультеті Славістики та Балканських студій. У процесі навчання студенти мають можливість вивчати не лише польську і сербську мови, а й викладати охочим іноземним студентам українську мову, що є вагомим внеском в практичну складову їх підготовки. Під час занять вони розглядають балканську культуру як важливу складову західної культури, вивчають описову польську граматику, досліджують культуру національних меншин та заглиблюються в основи наукових досліджень.

Розширюючи культурні горизонти, студенти у вільний час відвідують історичні місця, музеї, культурні заходи, що робить їх навчання ще більш яскравим та корисним.

SDG17

SDG4