Іспит – це свято: відкрите заняття старшого викладача Мажари Алли Вікторівни з дисципліни "Сценарна та редакторська справа"

изображение viber 2024 01 08 23 41 56 21320 грудня 2023 року на 2 курсі спеціальності «Ведучий телевізійних програм» відбувся публічний іспит з дисципліни «Сценарна та редакторська справа». Цю подію ініціювала Алла Вікторівна Мажара, викладач кафедри інформаційних комунікацій, яка мала на меті показати результати й досягнення здобувачів вищої освіти за семестр та окреслити перспективи подальшої роботи. 

Студенти представили свої майбутні медіапроєкти у вигляді трейлерів, які створювали на практичних і самостійних заняттях з дисципліни. В основу означених проєктів покладено цікаві історії життя рідних або близьких людей, оформлені у вигляді документальних фільмів. 

На презентацію першого етапу створення медіапроєктів були запрошені батьки, родичі та друзі здобувачів, студенти старших курсів, викладачі кафедри інформаційних комунікацій та адміністрація Факультету української філології, культури і мистецтва. 

Завдяки творчій і невимушеній атмосфері екзамен перетворився на свято молодості, майстерності, родинності й позитиву.

SDG4