Вітаємо магістрів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт

IMG 20240108 172140 02218 грудня 2023 року на кафедрі інформаційних комунікацій Факультету української філології, культури і мистецтва Київського університету імені Бориса Грінченка відбулися захисти кваліфікаційних (магістерських) робіт студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

З вітальними словами до здобувачів звернулася Юлія Половинчак, голова екзаменаційної комісії, доктор наук із соціальних комунікацій, старший науковий співробітник. Протягом іспиту комісія розглянула результати роботи восьми магістрантів, які є не лише молодими дослідниками, але і практиками, адже шестеро з них уже працюють за фахом. Кожен захист магістерського проєкту супроводжувався жвавим обговоренням і схвальними відгуками від членів екзаменаційної комісії.

За результатами захистів рекомендовано присвоїти освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» та видати дипломи магістра з інформаційної, бібліотечної та архівної справи восьми здобувачам, з них на отримання диплому з відзнакою рекомендовано Олександра Шевчука.

Вітаємо наших магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо творчих і професійних досягнень, успіхів, наполегливості на шляху до  омріяної мети!

SDG4