Зустріч відомого медійника Анатолія Бондаренка зі студентами ОП «Ведучий телевізійних програм»

IMG 20231027 231701 885 0127 жовтня 2023 р. студенти освітньої програми «Ведучий телевізійних програм» Факультету української філології, культури та мистецтва стали учасниками знімального процесу та спробували себе у ролі інтерв'юерів під час зустрічі з українським телеведучим Анатолієм Бондаренком.

Така надзвичайно цікава подія відбулася завдяки Аллі Вікторівни Мажарі, викладачеві кафедри інформаційних комунікацій, яка побудувала концепцію проєкту та була його модератором.

Анатолій Бондаренко - журналіст, редактор, сценарист, телеведучий каналу «Інтер», має досвід роботи в медіа понад 30 років. Зустріч відбулася у форматі інтерактиву, що дало можливість пану Анатолію відповісти на запитання, які підготувала аудиторія. До інтерв'ю долучилися студенти, які тимчасово перебувають за кордоном і навчаються дистанційно. Здобувачі грунтовно готувалися до інтерв'ю, вивчали біографію телеведучого, творчий та професійний шлях. На зустрічі Анатолій Бондаренко був щирий і відвертий, захоплююче розповідав про розвиток своєї кар'єри, курйозні моменти  на знімальних майданчиках, проблеми й нові віхи в житті. Студенти отримали багато практичних порад на майбутнє, зрозуміли найважливіші шляхи фахового розвитку. Зустріч надихнула присутніх на подальші звершення та подарувала безцінний досвід.

Здобувачі висловили безмежну вдячність Аллі Вікторівні Мажарі за організацію події та Анатолію Бондаренку за щирість і професіоналізм.

SDG4