Виробнича практика магістрів

1301 prak iba 113 січня 2021 р. у студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», другого (магістерського) освітнього рівня, 5 курсу, гр. ІБАм-1-20-1.4д в онлайновому режимі на платформі Hangouts Meet відбулася звітна конференція з питань проходження виробничої практики.

Виробнича практика студентів-магістрів тривала з 14.12.2020 р. до 27.12.2020 р. на базі Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського Національної академії педагогічних наук України. Керівниками практики були призначені: від Університету ‒ В. Є. Сошинська, доцент кафедри бібліотекознавства та інформології; від бази практики – Л. І. Страйгородська, заступник директора з науково-інформаційної та бібліотечної роботи.

1301 prak iba 2 1301 prak iba 3 1301 prak iba 4

Захисту звітів передувала онлайнова підсумкова зустріч співробітників ДНПБ України зі студентами, на якій було підбито підсумки виконання індивідуальних завдань. Учасники зустрічі мали змогу поставити питання та отримали рекомендації для подальшої роботи з інформаційними ресурсами бібліотеки. Магістранти також отримали запрошення продовжити співпрацю та долучитися до своєї одногрупниці Дмитренко Т., яка вже працює у цій бібліотеці.

Дякуємо співробітникам Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського за плідне партнерство, позитивні характеристики та високі оцінки звітів магістрів!