«Бібліотекознавець»: про бібліотеку і більше

vypuskДо Всеукраїнського дня бібліотек для студентів та викладачів кафедри бібліотекознавства та інформології традиційною стає зустріч в бібліотеці Київського університету імені Бориса Грінченка. І, хоч цього року вона проходила у режимі онлайн, та усе ж атмосферу і її настрій вдалося відчути усім.

Тож, 30 вересня 2021 року з приміщення бібліотеки в Zoom-етер вийшли викладачі кафедри Вікторія Сошинська та Тетяна Поліщук, а по той бік своїх моніторів затамували подих студенти-першокурсники освітніх програм «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та «Ведучий телевізійних програм», а також завідувачка кафедри Олена Воскобойнікова-Гузєва й куратор однієї з груп Аліна Лісневська. Студентам потрібно було розгадати кросворд в якому були зашифровані слова пов’язані з бібліотекою та книгою. А потім вгадати книгу за ілюстраціями. Чудові першокурсники впоралися з усіма завданнями, а беззаперечним переможцем став Вадим Селіханович, студент 1 курсу ВТП. Також призи отримали: Бичковська Наталія, Вако Анна, Виноградний Артем, Григоришин Даниїл, Іщенко Валерія, Кравченко Валерія та Лисюк Вадим.

Вітаємо переможців! До організації заходу долучилися студенти 2 та 3 курсу Вікторія Вовк та Хандусенко Катерина, які створили чудову атмосферу і візуально, і емоційно. Усім студентам та викладачам зичимо професійних злетів та нових перемог! P.S. І хоч квест відбувся онлайн, однак свої подарунки переможці отримали одразу при поверненні на навчання.