Тематичне практичне заняття до 37 річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня 2023 року старший викладач кафедри української мови Факультету української філології, культури і мистецтва Київського університету імені Бориса Грінченка Горохова Т.О. провела для студентів тематичне практичне заняття до 37 річниці Чорнобильської трагедії.

На занятті з дисципліни «Культура усного і писемного мовлення (українська)» здобувачі освіти вдосконалювали комунікативні навички на основі текстових і відеоматеріалів про Чорнобильську трагедію. Студенти зауважили, що важливо пам'ятати про цю жахливу подію та її наслідки, щоб нагадувати людям про необхідність дотримання правил та заходів безпеки при використанні ядерної енергії та інших технологій. Крім того, Чорнобильська катастрофа показала, як швидко може поширюватися радіоактивне забруднення в довкіллі і як важливо бути відповідальними за безпеку та здоров'я людей, бути готовими до надзвичайних ситуацій.

Висновок, до якого прийшли студенти: людство має докласти максимальні зусилля, щоб запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

IMG 20230427 131533 205

IMG 20230427 131535 372