Марія Мандзюк

Mariia MandziukДорогі воїни ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Важко знайти слова, щоб висловити нашу щиру повагу та вдячність до вас. Ви - справжні герої, люди, які не обирали не просто виконувати свої обов'язки, а й вирішили стати живим щитом для своїх близьких і для всіх нас.

Ваше життя — це постійна боротьба за мир і безпеку нашої Батьківщини. Ви стоїте на передовій, де кожен день наповнений невизначеністю і труднощами, але обираєте залишатися сильним та відданим своєму покликанню. Ваша відданість  — приклад для нас усіх.

Спостерігаючи за вашою мужністю, ми розуміємо, що слова "служіння" і "жертва" набувають нового сенсу. Ваші дії та здійснені жертви - найкращий прояв патріотизму. Ви несете відповідальність не тільки перед своїми сім'ями, а й перед усіма громадянами нашої країни.

Ми бажаємо вам міцного здоров'я і безмежної сили духу для подолання всіх труднощів. І ми бажаємо вам якнайшвидшого миру в цій країні.

Ви завжди в наших думках і молитвах. Дякую вам за вашу службу, мужність і сміливість. Ви - наша гордість,  ми віримо у ваш успіх і безпеку. Бережіть себе!

З повагою Мандзюк Марія, студентка 1 курсу Київського університету імені Бориса Грінченка факультету суспільно-гуманітарних наук, спеціальності «Політологія»