Анастасія Асмолова

Anastasiia AsmolovaДорогі захисники України! Хочу висловити щирі слова подяки за вашу безперервну відданість та мужність, яку ви демонструєте на полі бою. Ваша сміливість та відвага вражає та надихає всіх нас. Ви ризикуєте усім, захищаючи наші цінності та незалежність, проте безстрашно споглядаєте в очі ворога. Я розумію, як тяжко вам зараз, які емоції ви переживаєте протягом часу, проведеного в холодному та вогкому бліндажі. Але ваша самопожертва та жага до перемоги додає нашим громадянам бойового духу, подає надію в серця кожного українця.

Ми дякуємо вам за вашу боротьбу, за те, що стоїте на сторожі миру та безпеки нашого народу. Бажаємо вам сил, витримки і швидкого повернення додому, в місця, де вас чекають ваші рідні. Наші молитви завжди з вами. Ви – справжні герої, ми вам за це дуже вдячні! Невдовзі над Україною зійде переможне, світле сонце, і ми всі вигукнемо: «Слава Україні! Героям Слава!».

З повагою Анастасія, студентка 1 курсу Київського університету імені Бориса Грінченка факультету суспільно-гуманітарних наук, спеціальності «Політологія»