Данііл Ухнальов

Daniil UkhnalovЛист-подяка захисникам

Мене звати Данііл Ухнальов, я студент факультету журналістики і маю чудову нагоду написати цей лист-подяку Вам, захисникам та захисницям України. Ваша звитяга, дорогі воїни, викликає глибоку повагу в кожного українця і в мене особисто. У цей надскладний час Ваш вагомий внесок у перемогу нашої держави неоціненний! Щодня я бачу багато новин про сміливих, нескорених захисників, сюжети та інтерв’ю, або звичайні відео в Tikтok про звитягу та професійність українських військових. Війна принесла нам багато страждань: покинуті рідні домівки, осиротілі діти, руйнування… Але багато людей повернулися до своїх домівок завдяки вам, бо звільнений вами кожен метр української землі дає віру в перемогу та наближає її!

Ще задовго до повномасштабного вторгнення росії, у далекому 2014 році, мені довелося швидко виїжджати з рідного міста, бо ерефія вдерлася своїм військом та створила псевдодержаву з огидною назвою «ЛНР». Але я точно знаю, що вже в недалекому майбутньому зможу повернутися до рідного Луганська, бо в нашої держави є Ви, і замість смугастої ганчірки, там буде майоріти прапор України.

Поки Ви захищаєте країну на фронті, ми робимо все, щоб Ви могли ефективно бити ворога, волонтеримо та працюємо на перемогу.

Ми обов’язково здолаємо ворога. Дякую Вам! Слава Україні!

З повагою Данііл Ухнальов, студент факультету журналістики, Київського університету імені Бориса Грінченка.