Даринка

Доброго дня, шановний друже!

Я не знаю, кому цей лист відправиться, а Ви не знаєте, хто його Вам пише. Я – звичайна людина, яка хоче подякувати Вам за те, що зараз я можу сидіти на парах, ходити по вулиці й не боятися нічого (окрім повітряної тривоги), жити та навчатися в рідній Україні, а не десь там за кордоном, сумуючи за домом.

Сьогодні день, коли ми віддаємо шану Вам - нашим захисникам та захисницям, які зараз захищають нас. Тому я хочу привітати Вас із цим святом, який ви святкуєте, боронячи нас…

Хочу Вам побажати всього найкращого,  всього, що можна тільки побажати. Ви – герої нашого часу. Тепер кожна людина має свого реального героя. Бажаю Вам повернутись якнайшвидше додому, я впевнена, що ви дуже сумуєте за рідними …І, звичайно, я бажаю Вам і всім українцям мирного неба над головою.

Я не можу уявити, як Вам зараз тяжко… Ми віримо у світле майбутнє завдяки Вам. Ви показуєте своїм прикладом, що не потрібно боятися і треба йти далі.

Я дуже вдячна Вам і ніколи не перестану говорити, що саме Ви – мої супергерої  й саме ті, хто довів, що потрібно цінувати все, що в нас є. Завдяки Вам я вірю в нашу Перемогу та в наше майбутнє. Я обіцяю, що зроблю все для того, щоб наша країна процвітала і ми жили в мирі та злагоді.

Дякую Вам, низький уклін!

З найкращими побажаннями Даринка