Студенти спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”

Лист-подяка солдату ЗСУ

Любий український солдате, ти читаєш цей текст, втомленими від безсонних ночей, очима. Найперше, за що ми дякуємо Вам, так це за можливість написати цей лист рідною мовою в безпеці.

Може здаватися, що солдат захищає лише територію, але перш за все він, або вона захищає народ. Саме Ви об’єднали українців ще сильніше, навчили працювати згуртовано на спільну мету - звільнення нашої землі, наших людей від окупантів. На Вашому прикладі українці в тилу навчилися боротися до кінця, робити тут і зараз усе можливе, щоб наблизити перемогу. Дякуємо, солдате, за Вашу відданість Україні та духовну силу.

Самотужки Ви творите справжні дива, рятуючи щохвилини мільйони життів. Ми знаємо ціну найменшої перемоги та безмежно вдячні Вам за кожну з них. Новини ми читаємо, затамувавши подих, тримаючи за Вас кулачки, бо ми всі стали великою родиною. Знаємо, що навіть на фронті Ви найбільше переживаєте не за себе, а за свою сім’ю. Щиро бажаємо Вам якнайскоріше говорити зі своїми рідним вдома, без перебоїв зв'язку, забувши про вибухи та окопи. Віримо, що це станеться зовсім скоро.

Український солдате, для кожного з нас, Ви  - герой. Повертайтеся живим! Віримо, що одного дня ми зустрінемося на святкуванні Перемоги і писати листів не потрібно буде, адже ми подякуємо Вам особисто. Слава Збройним Силам України!

З повагою та найтеплішими побажаннями,

студенти Київського університету імені Бориса Грінченка, спеціальність: “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа”