Презентація студентських грінченкознавчих досліджень на міжнародній конференції

1 112 травня в Інституті україністики Варшавського університету відбулась Міжнародна наукова конференція молодих україністів «Українська мова, література та культура в період війни: виклики та перспективи». Ольга Матвієнко, студентка 2 курсу освітньої програми «Українська мова та література», презентувала результати дослідження «Гастрономія: художній досвід Бориса Грінченка (на матеріалі малої прози)». Дослідницький інтерес Ольги – увиразнення взаємозалежності ставлення до їжі Бориса Грінченка в буденному житті та художнього осмислення їжі в малій прозі. Тож участь у конференції – один із вагомих кроків у міждисциплінарному пошуку. Науковий керівник дослідження – доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури, компаративістики і грінченкознавства Тетяна Вірченко.

Вітаємо молоду дослідницю і щиро зичимо натхнення в подальших наукових пошуках!

SDG17SDG4