День відкритих дверей Факультету української філології, культури і мистецтва

Den_vidkrytykh_dverei_Fakultetu_ukrainskoi_filolohii_kultury_i_mystetstva28 травня 2023 року студенти і викладачі Факультету української філології, культури і мистецтва Київського столичного університету імені Бориса Грінченка провели День відкритих дверей для майбутніх вступників. На захід завітали абітурієнти з різних освітніх закладів міста Києва: Ліцею № 29 імені Петра Калнишевського, Печерської гімназії № 75, Ліцею № 239, Ліцею № 157, спеціалізованої школи № 194 «Перспектива».

Гості заходу більше дізналися про спеціальності, освітні програми Факультету української філології, культури і мистецтва, отримали консультації та відповіді на важливі для абітурієнтів питання щодо особливостей вступу за освітніми програмами «Українська мова і література», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Ведучий телевізійних програм», переглянули профорієнтаційні відеоролики.

Подарунком абітурієнтам стала вистава за п’єсою Анни Багряної «Над часом» від театрального гуртка ліцею № 29 Оболонського району міста Києва імені Петра Калнишевського під керівництвом режисера Яни Божиної – партнерів Факультету української філології, культури і мистецтва.

Дякуємо всім, хто завітав до нас! Факультет української філології, культури і мистецтва з радістю чекає на талановитих абітурієнтів у Київському столичному університеті імені Бориса Грінченка!