Інтерактивне заняття «Вірші український поетів. Народно-поетична символіка» проєкту «Мова – це наш скарб» (в межах соціального проєкту «З Києвом і для Києва»)

photo 5361620401488254842 y21 травня 2024 року за сприяння Оболонської районної державної адміністрації у м. Києві студенти першого курсу освітньої програми «Українська мова і література» Факультету української філології, культури і мистецтва Київського столичного університету імені Бориса Грінченка провели на базі київської Публічної бібліотеки № 138 інтерактивне заняття «Вірші український поетів. Народно-поетична символіка» проєкту «Мова – це наш скарб» для учнів 3-4 класів шкіл Оболонського району (в межах соціального проєкту «З Києвом і для Києва»).

Учасники заходу ознайомилися з творчістю Ліни Костенко, Лесі Українки, Василя Симоненка, Тараса Шевченка, брали участь в інтерактивних іграх, ділилися асоціаціями щодо віршів Тараса Шевченка, малювали ілюстрації до казки Василя Симоненка, ставили питання про поетичні твори Ліни Костенко і Лесі Українки.

Дякуємо всім, хто долучився до реалізації проєкту!