УЧАСТЬ МАГІСТРАНТІВ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ УКРАЇНІСТІВ

IMG 67bcf7aa0b95bf1b05798c0a61068546 V13-14 травня 2024 р. Олена Барнич і Тетяна Доброштан, магістранти освітньої програми «Зарубіжна література та світова художня культура», взяли участь у Міжнародній науковій конференції молодих україністів "Культура конфлікту - конфлікт культур. Мова, література, мистецтво, медіа та  війна в Україні", організованій низкою українських університетів (з-поміж яких – Києво-Могилянська академія) у кооперації з Варшавським університетом.

Наші здобувачі презентували свої доповіді на секції з літературознавства, яку модерували Dr Marta Zambrzycka та Dr Sebastian Delura.

Олена Барнич розповіла про програму шлюбу модерного типу в епістолярії Ольги Кобилянської. А Тетяна Доброштан поділилася результатами дослідження про особливості структури роману-фрески Іво Андрича «Міст на Дрині».

«Ми досі під враженням від виступів. Це було дуже пізнавально. Кожна доповідь – цікава і сильна. Важливо обмінюватися досвідом, ділитися своїм і навчатися хорошого в інших», – так резюмували побачене й почуте на конференції наші магістранти.

SDG17

SDG4