Тренінг «Досягнення програмних результатів за освітньою програмою 021.00.01 Ведучий телевізійних програм»

IMG 398613.03.2024 р. в 407 ауд. проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, професор Олексій Жильцов та завідувач НМЦ стандартизації та якості освіти, кандидат педагогічних наук Євген Антипін провели тренінг «Досягнення програмних результатів за освітньою програмою 021.00.01 Ведучий телевізійних програм»

Головною вимогою тренінгу була присутність усіх науково-педагогічних працівників, які забезпечують процес викладання на зазначеній освітній програмі. Участь у тренінгу взяли декан Факультету української філології, культури і мистецтва Ірина Руснак, заступник декана Світлана Горобець, завідувач випускової кафедри Олена Політова, гарант освітньої програми Євген Малюк, представники робочої групи та викладачі освітніх компонентів ОП.

Тренінг виявився цікавим і надзвичайно потрібним. Учасники мали змогу обговорити низку нюансів щодо формування у студентів загальних, фахових компетентностей, досягнення програмних результатів за допомогою використання конкретних методів, підходів та засобів навчання за кожним освітнім компонентом.

Конструктивна бесіда, жвава дискусія наштовхнули розробників та викладачів ОП до внесення змін і пошуку нових підходів задля підготовки висококваліфікованого, конкурентоспроможного ведучого телевізійних програм, а в майбутньому контент-мейкера (інста-ведучого, ютубера, блогера).

Прагнемо вдосконалення та вболіваємо за якість навчання в процесі реалізації перспективної освітньої програми! Дякуємо проректору та завідувачу НМЦ СЯО за таку гарну можливість подискутувати і почути нові ідеї від викладачів, аби ефективно втілити їх у життя.