Науково-пізнавальний захід "Герої мовного фронту" у межах проєкту "Українська мова в об’єктиві"

408907892 731969698989832 3914445271882738695 n09 грудня 2023 року до дня народження Бориса Грінченка у межах реалізації проєкту "Українська мова в об’єктиві" кафедра української мови факультету української філології, культури та мистецтва організувала науково-пізнавальний захід "Герої мовного фронту" для молоді м. Києва.

З вітальним словом до учасників звернувся Михайло Олексійович Вінтонів, завідувач кафедри української мови, доктор філологічних наук, професор.

Під час свого виступу він звернув увагу на важливості збереження та популяризації української мови і культури.

Викладачі кафедри Тетяна Олександрівна Горохова, доцент кафедри української мови, кандидат педагогічних наук; Марія Іванівна Бойко, старший викладач кафедри української мови, доктор філософії провели для учнів та студентів ліцеїв, коледжів мовну вікторину "Нас єднає мова".

Про особливості навчання на українській філології в Київському університеті імені Бориса Грінченка, цікавинки студентського життя розповіли студентки 4 курсу освітньої програми "Українська мова та література" Олександра Мамот та Наталія Улізько.

Найактивніші учасники отримали солодкі подарунки. Також на заході відзначили переможців ІІІ Всеукраїнського конкурсу проєктів "Українська мова в об'єктиві" з м. Києва.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість жити та працювати!