АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ – ЗАПОРУКА ЯКОСТІ ОСВІТИ

IMG 20230919 132527 101Питання академічної доброчесності наразі надзвичайно актуальне й важливе для всіх учасників освітнього процесу Факультету української філології, культури і мистецтва Київського університету імені Бориса Грінченка.

З огляду на це 19 вересня 2023 р. відбувся освітній воркшоп на тему: «Академічна доброчесність – запорука якості освіти» (модератор - Марія БОЙКО, старший викладач кафедри української мови, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету української філології, культури і мистецтва, доктор філософії).

Під час заходу студенти І курсу дізналися про сутність і значення академічної доброчесності в освітньому просторі, ознайомилися з особливостями дотримання принципів академічної доброчесності для забезпечення якісної навчальної й науково-дослідницької діяльності.

Доброчесність - це чинити правильно, коли ніхто не бачить. Приємно, що всі учасники заходу долучилися до обговорення питання щодо ключової ролі університетів у формуванні академічної доброчесності.

Щиро дякуємо за активну співпрацю всім, хто долучився до роботи воркшопу, адже такі зустрічі спонукають кожного з нас бути відповідальними й доброчесними!

Зичимо подальших наукових і творчих злетів! До нових зустрічей!

SDG4