Екскурсії до Музею Бориса Грінченка для першокурсників Університету Грінченка

ФОТО 1У межах навчальної дисципліни «Університетської студії: Я – студент» тривають екскурсії до Музею Бориса Грінченка для першокурсників Університету Грінченка. Справжньою «родзинкою» стало те, що до їх проведення долучилися студентки другого курсу ОП «Українська мова і література» (група УМЛб-1-22-4.0д), які під керівництвом наукових співробітників Музею та викладачів кафедри української літератури, компаративістики і грінченкознавства розпочали підготовку до осіннього марафону екскурсій ще влітку, під час літературно-краєзнавчої практики.

Наразі креативні екскурсії від наших філологинь відвідало студентство факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, факультету інформаційних технологій та математики, факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, факультету образотворчого мистецтва і дизайну. Екскурсійна осінь триває…

З відгуком про екскурсію студентів факультету інформаційних технологій та математики ОП «Комп’ютерні науки» можна на сторінці цього структурного підрозділу.