VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ, ДОКТОРАНТІВ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЛІТЕРАТУРОЗНАВСТВА І МОВОЗНАВСТВА»

Цьогорічна Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених «Актуальні проблеми літературознавства і мовознавства» відбулася у цікавому й незвичному форматі. Організатори розмістили наукові рецепції (тези, відеопрезентації, презентації тощо) на електронній дошці PadLet, покликання на яку було надане всім учасникам і поширене на офіційних сторінках Факультету української філології, культури і мистецтва та в соцмережах. Протягом тижня (із 21.11.2022 р. по 27.11.2022 р.) усі охочі мали можливість читати, переглядати, коментувати, ставити запитання, відповідати, дискутувати на цікаві й актуальні теми літературознавства, мовознавства і методики викладання.

У конференції взяли участь здобувачі рідних рівнів і освітніх програм Факультету української філології, культури і мистецтва та Факультету романо-германської філології Київського університету імені Бориса Грінченка; Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Факультету української та іноземної філології Університету Григорія Сковороди в Переяславі; Факультету філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки; Філологічного факультету Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького; Національної академії внутрішніх справ України.

Жваве обговорення викликали не лише роботи студентів, а й праці науковців, що були представлені на пленарному засіданні.

Щиро дякуємо кожному учаснику / учасниці конференції за активну співпрацю та зичимо всім подальших наукових і творчих злетів!

До нових зустрічей!