Вітаємо переможницю ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Українська мова та література (з методиками включно)»

       За результатами  ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методикою їх викладання), який цьогоріч проводився в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова, галузева конкурсна комісія визнала переможницею (диплом І ступеня) в секції «методика викладання української мови, літератури» студентку ІV курсу Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка Ольгу Шекетеру, яка підготувала й запропонувала на розсуд поважного журі роботу на тему «Метод проєктів як засіб формування предметної компетентності з української мови в учнів 10 класу філологічного профілю». 

       Вітаємо переможницю та її наукового керівника Карамана Станіслава Олександровича, доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри української мови Інституту філології! Зичимо міцного здоров'я і нових наукових злетів!

12