Проміжний звіт аспірантів-філологів

     20 січня 2021 року аспіранти, які навчаються за освітньо-науковою програмою 035 Філологія, звітували про виконання індивідуального плану за І семестр 2020-2021 н.р.

     43 молодих науковці разом з науковими керівниками та троє докторантів Інституту філології презентували звіти про власні напрацювання, оцінили ступінь свого просування до мети аспірантської та докторантської діяльності – захисту дисертації. Дуже цінними були настанови проректора з наукової роботи доктора філологічних наук Наталії Віннікової та завідувача аспірантури, докторантури кандидата педагогічних наук Ілони Тригуб щодо освітньої й наукової діяльності аспірантів, публікування статей, підготовки дисертацій до захисту в разових спеціалізованих радах відповідно до чинних правових вимог.

     Організовували й модерували поважний захід гарант освітньо-наукової програми «Філологія»  третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти доктор філологічних наук Олена Бровко та заступник з наукової роботи Інституту філології кандидат філологічних наук Олена Доценко.

123456789