Заняття з іноземними студентами

     З 2 листопада 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка розпочато заняття з іноземними студентами! На підготовче відділення приїхали студенти з Туреччини, Туркменістану, Росії. На питання, чому в такий складний час приїхали саме в наш університет, вони відповідають: «Нам порекомендували Вас ваші випускники…!».

     Викладання української мови як іноземної вимагає багато зусиль, терпіння, вміння не просто подати матеріал, а ще й зацікавити культурою, історією України. Допомогти пройти адаптацію в Україні, погодьтеся, не так просто! Але за цей короткий період вони досягають успіхів!

     Разом із викладачами були на екскурсії по Києву: почали з майдану Незалежності, де їх цікавила Революція гідності. Гуляли, на свіжому повітрі вчили нову лексику біля Михайлівського золотоверхого монастиря, на Софійській площі, біля Золотих воріт. Із нетерпінням чекають нових екскурсій! Студенти зацікавлені й мотивовані у вивченні української мови, з упевненістю говорять, що їм подобається Україна і вони хочуть жити тут!

     Усі студенти забезпечені підручниками, словниками.

123456798101112131415