ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ ІНСТИТУТУ ФІЛОЛОГІЇ АНАСТАСІЮ БРЕЧКО З ПЕРЕМОГОЮ (ДИПЛОМ ІІ СТУПЕНЯ) У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ГЕНДЕРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ!

       За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з Гендерних досліджень, який проводився в Херсонському державному університеті, галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможницею (диплом ІІ ступеня) студентку ІV курсу Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка Анастасію Бречко, яка підготувала й запропонувала на розсуд поважного журі роботу на тему «Фемінітиви у засобах масової інформації: структурно-семантичний і функційний аспекти». Робота Анастасії Бречко була відібрана з 64 студентських наукових робіт, що надійшли на конкурс із 39 закладів вищої освіти України, і в загальному рейтингу посіла четверте місце. 

      Вітаємо переможницю та її наукового керівника – Саєвич Ірину Георгіївну, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови! Зичимо міцного здоров'я, нових наукових злетів, творчої енергії!

Бречко 13