Презентація книги Богдана Будзана «Дорогою до себе. Майже сповідь»

 26 лютого 2020 року в Інституті філології Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася зустріч з академіком Української академії наук, кандидатом технічних наук, фахівцем з менеджменту і бiзнес-освiти, професійним коучем і бізнес-консультантом, державним і громадським діячем Богданом Будзаном. 

У доробку пана Богдана понад 160 друкованих праць з науково-технічних і суспільно-економічних проблем, зокрема книги «Менеджмент в Україні: сучасність i перспективи» та «Роздуми менеджера».  

Під час зустрічі Б. Будзан презентував нову книгу «Дорогою до себе. Майже сповідь». Автор поділився досвідом, знаннями, акцентуючи увагу на постійному самовдосконаленні як рушійній силі досягнення життєвої мети.

Студенти і викладачі Інституту філології мали змогу не лише насолодитися промовою пана Богдана, поставити питання, але й задуматися над сформульованими автором питаннями: «Для чого я прийшов у цей світ?», «Що я буду робити, щоб життя стало кращим?», «Що я залишу після себе?». Запа’ятався вислів автора: «Самовдосконалюватися, щоб стати найкращою версією самого себе».

Наприкінці заходу на знак подяки за натхненну презентацію книги студенти і викладачі Інституту філології виконали Гімн Київського університету імені Бориса Грінченка.

Дякуємо Богданові Будзану за інтелектуальне, духовне, творче наставництво! Робімо світ кращим!

123456