Перемога студентки Інституту філології в конкурсі відеофільмів до Всесвітнього тижня Франкофонії

 

    У січні 2018 року Посольства Франції та Швейцарії, Французький інститут в Україні та мережа Альянс Франсез в Україні оголосили конкурс відеофільмів до Всесвітнього тижня Франкофонії – 2018 «Коли мистецтво промовляє навколо мене!», до участі в якому були запрошені зокрема й студенти вищих навчальних закладів. Охочим перевірити свої режисерські та операторські здібності, а також рівень володіння французькою було запропоновано створити відеоролик французькою мовою на тему свободи художнього самовираження навколо нас. Учасники конкурсу мали провести дослідження у рідному місті або селищі та поділитися знятими на відео витворами вуличного мистецтва (Street Art), мистецького перформансу або іншими творчими знахідками. 20 березня високе журі підбило підсумки конкурсу й оголосило переможців. Серед студентів першість виборола студентка IV курсуІнституту філології спеціальності Філологія (мова і література французька) Інесса Пан.
    Інесса не раз демонструвала високий рівень володіння французькою мовою на різноманітних конкурсах, тож перемога у такому престижному змаганні стала цілковитою закономірністю, а нагорода (подорож влітку до Франції) має надихнути талановиту лауреатку на подальші звершення. Чекаємо найближчим часом на презентацію переможного відеотвору грінченківській громаді, а восени сподіваємося побачити відеозвіт Інесси про подорож до Франції.
    Вітаємо Інессу з перемогою, зичимо наполегливості й удачі в реалізації найсміливіших проектів, творчого натхнення і цікавих мандрів!

1234