Презентація книги Богдана Будзана «Дорогою до себе. Майже сповідь»

 

Вийшла друком нова книга колишнього президента Міжнародного інституту менеджменту «МІМ- Київ» Богдана Будзана «Дорогою до себе. Майже сповідь». У відвертій відкритій формі автор ділиться досвідом та надбаними знаннями, концентруючись на постійному самовдосконаленню як рушійній силі реалізації життєвої місії. Через весь текст книги червоною ниткою проходить важливість постійної уваги до людей, потреба творити добро, передавати свої знання тим, хто здатен скористатися ними для спільного вкладу у покращення світу, в якому ми живемо і в якому будуть жити наші нащадки. Книга може бути корисною для широкого кола людей, кожний із яких іде своєю життєвою дорогою, ставить і, через свою самореалізацію, досягає високих життєвих цілей.

 

Презентація книги, відбудеться 26 лютого 2020 року о 13.40 в приміщенні Київського університету імені Бориса Грінченка за адресою:

м. Київ, проспект Маршала Тимошенко 13 Б ауд. 504

«Шлях в успішне майбутнє йде через постійне самовдосконалення»

Др. Богдан Будзан

 

1

 

Професійний коуч та бізнес-консультант власників та керівників бізнесу. Академік Української Академії Наук, кандидат технічних наук, фахівець з менеджменту та бiзнес-освiти. Здобув спеціальну освіту в Україні, Швейцарії, Австрії, Канаді, Італії, Англії та США. В доробку понад 160 наукових та науково-публіцистичних статей та есе, присвячених науково-технічним та суспільно-економічним проблемам, питанням розвитку бізнес-освіти в Україні. Автор монографії “Менеджмент в Україні: сучасність і перспективи”, книг «Роздуми менеджера» та «Дорогою до себе. Майже сповідь». Заслужений працівник освіти України. З 1996 по 2005 очолював першу в Україні бізнес-школу «МІМ-Київ». Був головою Міжнародного фонду «Відродження», президентом фонду «Українська фундація менеджменту», Голова Наглядової ради благодійного фонду «Повір у себе». Сьогодні працює старшим радником Агропромхолдингу «АСТАРТА» .