Мирослава Зуєва

Зуєва 1

Мирослава Зуєва - випускниця магістратури спеціальності 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" - працює  в бізнес-консалтинговій корпорації Cognizant.

«В грудні 2022 року я випустилася з магістратури спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" з відмінними оцінками та дипломом з відзнакою. Завдяки отриманим не тільки теоретичним, а й практичним знанням з вересня 2020 року до жовтня 2021 року працювала в бібліотеці нашого улюбленого університету. Наразі працюю старшим адміністратором процесів в корпорації Cognizant з англійською та іспанською мовами.

Практико-орієнтоване навчання та проходження практики надає змогу студентами  отримувати досвід роботи ще з другого курсу бакалаврату. Знання, отримані під час занять, допомогли мені без хвилювань розпочати роботу як у сучасній університетській бібліотеці, так і в міжнародній корпорації за кордоном.

Випускова кафедра проводить щорічну Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «Бібліотека і книга у цифровому медіасвіті», в якій я брала участь, починаючи з другого курсу, тож маю вже три публікації та виступи, що допомогли визначитися з науковими вподобаннями. Окрім конференцій кафедри, я брала участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Мені завжди подобалося займатися науковою роботою, тому кожного року я друкую статті в наукових журналах, виступаю на фахових конференціях.Зуєва 2

Викладачі завжди підтримують наше бажання саморозвитку. Я вивчаю японську мову, маю гарний рівень англійської, з першого курсу викладаю у волонтерській школі іспанської мови для дітей. Серед вибіркових дисциплін я обирала польську мову, яку вивчала протягом другого та третього курсів. Це додає ще більше можливостей в майбутньому!

Я впевнена в своїх діях та можливостях, тому що завжди відчуваю підтримку Університету Грінченка та викладачів. Планую розвиватися в науковому та професійному напрямах».