КАТЕРИНА ТИМОШЕНКО

Тимошенко КФілологиня, вчителька, популяризаторка української мови. 

З 2009 до 2015 року навчалася у Київському університеті імені Бориса Грінченка, отримала диплом бакалавріату за спеціальністю «Філологія (українська, зарубіжна література)», а також магістерський диплом за спеціальністю «Літературна творчість».

Професійні успіхи:

Досвід роботи в освіті - десять років. За цей час викладала українську мову й літературу, зарубіжну літературу. Була класною керівницею. Провадила науково-методичну роботу з учнями (написання наукових робіт, підготовка до предметних конкурсів і олімпіад).

 Має звання старшого вчителя та І кваліфікаційну категорію

Перемогла у конкурсі «Учитель року-2020».

У 2020 році долучалася до проведення онлайн-уроків із  літератури на ТРК «Київ».

З 2021 року стала частиною команди однієї з кращих приватних шкіл Києва – «Ліко-школи».

У квітні 2022 року провела серію благодійних лекцій за темами «Розвиток української мови», «Український національний характер крізь призму літератури».

Є співавторкою й експерткою програми «Солов’їне шоу». Їхній канал в YouTube має 150 тисяч підписників, а загальна кількість переглядів випусків становить 9 мільйонів. За цей час гостями шоу стали багато відомих і талановитих людей, які власним прикладом довели, що вивчати українську – це актуально, пізнавально й весело.

Катерина має амбітну мету – докластися до популяризації української мови, бо ж мова – це наш захист і кордон. Закликає всіх спілкуватися українською, захищаючи Україну на мовному фронті.