ТЕТЯНА БОРИМСЬКА

Боримська ТВступила до Київського університету імені Бориса Грінченка у 2008 році на освітню програму "Філологія (українська мова і література)" й завершила бакалаврат у 2012 році, а в 2014 - магістратуру.

Професійні успіхи:

з 2012 до 2020 року працювала  в НВК № 143 м.Києва. За цей час викладала українську мову й літературу, зарубіжну літературу. Була класною керівницею.

Пройшла декілька курсів, підвищила педагогічну кваліфікацію за кордоном за спеціальністю «Фінансова грамотність та інвестиційні інструменти».

З 2021 року  працювала консультантом в АТ «Форвард банк».

Нині Тетяна - успішна фінансова експертка, засновниця Центру фінансової освіти «CashFlow kids», який активно розвиває з 2021 року.  Проводить ігри з розвитку фінансової грамотності для учнів та учениць шкіл Києва та Вишгорода, має багато слухачів. Виступає спікером на різних заходах, адже дитячий центр з такою концепцією ледь не єдиний в Україні.

Авторка навчальних онлайн-проєктів «Інтенсив з фінансової грамотності» та курсу «Invest» (https://borymska.com).

Є авторкою професійного блогу в інстаграмі (https://www.instagram.com/borymska_t)

Створила авторський трекер-блокнот «My ukrainian financial book».

Попри всі негаразди та перепони на шляху, Тетяна займається улюбленою справою, навчає людей, розвиває нову навчальну нішу і тішиться результатами своїх студентів.  Вона закликає всіх нічого не боятись! Адже в нас життя одне і ми маємо прожити його із задоволенням. Боримська Т 2

Боримська Т 1